ESPIRAL SPACES

ESPIRAL SPACES: Descubrimos, presentamos y gestionamos espacios singulares y exclusivos donde organizar todo tipo de eventos.


Recibe nuestro Newsletter

¡Anúnciate!

¿Quieres anunciar tu espacio en nuestra web?

Noticia

Entrevista Espiral Spaces Revista VINCLES-CAMBRA DE COMERÇ
07/06/2006 | General

Entrevista Espiral Spaces Revista VINCLES-CAMBRA DE COMERÇ

Entrevista Espiral Spaces-espais singulars a la carta- Revista Vincles

Presentació d'Espiral Spaces: empresa creada per Isabel Espinar a finals del 2005 amb l'objectiu de localitzar, gestionar i comercialitzar espais singulars que combinin art, bellesa i història.

 

ESPIRAL SPACES- ESPAIS SINGULARS A LA CARTA

La Casa Batlló, el Liceu, La Pedrera, el Palau Nacional, el Palau de Pedralbes, les instal.lacions esportives de Barcelona (com el Palau Sant Jordi o l Estadi Olímpic), entre un inabastable llistat que s'estén per les quatre províncies catalanes, apareixen als catàlegs de totes les companyies de càtering i de les agències especialitzades en organització d esdeveniments per a empreses, que són les que proveeixen a les de càtering de bona part dels seus clients. L'elevada demanda d aquest tipus despais ha comportat també el sorgiment d' agències específiques, com és el cas d'Espiral Spaces, nascuda a finals del 2005 amb l objectiu de localitzar, gestionar i comercialitzar espais singulars que combinin art, bellesa i història.

Isabel Espinar, gestora de la firma i amb una experiència de 15 anys al sector turístic, constata que cada vegada el client, en aquest cas, l' empresari, té més l afany de deixar en els convidats un record inesborrable. És per això que l'elecció d un espai, exclusiu, original, nou, serà determinant perquè aquest sentiment es produeixi o no . Actualment, Espiral Spaces comercialitza diversos espais singulars a Catalunya, entre els quals hi ha el Palau Moxó, la Torre Amat, la Fundació Cultural Privada Manuel Rocamora, i el Claustre de la Concepció a Barcelona, la Masia-Museu Serra a Cornellà de Llobregat, l' Hotel-Restaurant Mas Salvi a Pals i, fins i tot, un iot, el Iot Sandvig, amb base al Port Ginesta de Castelldefels, perquè les exigències dels clients són moltes i variades. La feina de l'agència consisteix a localitzar un espai nou, estudiar-ne la seva viabilitat a tots els nivells, comercialitzar-lo a través de visites, assistències a fires professionals o jornades de portes obertes gestionar-lo amb la col laboració dels seus propietaris i dels proveïdors involucrats (càterings, productores...), i organitzar-hi activitats diverses que puguin sorprendre gratament els clients finals . Espinar explica que la relació d Espiral Spaces amb les empreses de càtering és bàsica a l hora d oferir i confirmar un espai o un altre. Generalment, faig una selecció minuciosa entre l àmplia oferta de càterings que hi ha, segons els serveis que donen, la relació qualitat-preu dels seus productes i la cartera de clients que han confiat, i confien, en la seva professionalitat . Després d aquest estudi, Espinar diu que es tanquen acords finals fixes mensuals o anuals, segons la relació que es tingui amb dites empreses. Els acords també es poden fer a través de pagaments per esdeveniment realitzat conjuntament, que poden ser, per exemple, d un import fix al mes per la comercialització dels seus serveis en els espais que gestiono . Per a la gestora d'Espiral Spaces, el creixement de l'activitat del càtering i de les empreses i proveïdors vinculats seguirà els propers anys, tot i que s assistirà a canvis: Si bé en els darrers temps hi ha hagut una explosió de noves agències intermediàries, només aquelles que s'especialitzin, sàpiguen diferenciar-se i tenir ben clars els seus objectius i clients tipus seran les que podran sobreviure en un sector on la competència cada dia és més gran , conclou.

 

Galería de imágenes

Entrevista Espiral Spaces Revista VINCLES-CAMBRA DE COMERÇ

Espiral Spaces