ESPIRAL SPACES

ESPIRAL SPACES: We discover, present and manage unique and exclusive VENUES where organize all kind of events.


Subscribe to our Newsletter

Sponsor Us!

Do you want that your venue appear in our web?

News

Entrevista Espiral Spaces Revista VINCLES-CAMBRA DE COMERÇ
07/06/2006 | General

Entrevista Espiral Spaces Revista VINCLES-CAMBRA DE COMERÇ

Entrevista Espiral Spaces-espais singulars a la carta- Revista Vincles

Presentació d'Espiral Spaces: empresa creada per Isabel Espinar a finals del 2005 amb l'objectiu de localitzar, gestionar i comercialitzar espais singulars que combinin art, bellesa i història.

 

ESPIRAL SPACES- ESPAIS SINGULARS A LA CARTA

La Casa Batlló, el Liceu, La Pedrera, el Palau Nacional, el Palau de Pedralbes, les instal.lacions esportives de Barcelona (com el Palau Sant Jordi o l Estadi Olímpic), entre un inabastable llistat que s'estén per les quatre províncies catalanes, apareixen als catàlegs de totes les companyies de càtering i de les agències especialitzades en organització d esdeveniments per a empreses, que són les que proveeixen a les de càtering de bona part dels seus clients. L'elevada demanda d aquest tipus despais ha comportat també el sorgiment d' agències específiques, com és el cas d'Espiral Spaces, nascuda a finals del 2005 amb l objectiu de localitzar, gestionar i comercialitzar espais singulars que combinin art, bellesa i història.

Isabel Espinar, gestora de la firma i amb una experiència de 15 anys al sector turístic, constata que cada vegada el client, en aquest cas, l' empresari, té més l afany de deixar en els convidats un record inesborrable. És per això que l'elecció d un espai, exclusiu, original, nou, serà determinant perquè aquest sentiment es produeixi o no . Actualment, Espiral Spaces comercialitza diversos espais singulars a Catalunya, entre els quals hi ha el Palau Moxó, la Torre Amat, la Fundació Cultural Privada Manuel Rocamora, i el Claustre de la Concepció a Barcelona, la Masia-Museu Serra a Cornellà de Llobregat, l' Hotel-Restaurant Mas Salvi a Pals i, fins i tot, un iot, el Iot Sandvig, amb base al Port Ginesta de Castelldefels, perquè les exigències dels clients són moltes i variades. La feina de l'agència consisteix a localitzar un espai nou, estudiar-ne la seva viabilitat a tots els nivells, comercialitzar-lo a través de visites, assistències a fires professionals o jornades de portes obertes gestionar-lo amb la col laboració dels seus propietaris i dels proveïdors involucrats (càterings, productores...), i organitzar-hi activitats diverses que puguin sorprendre gratament els clients finals . Espinar explica que la relació d Espiral Spaces amb les empreses de càtering és bàsica a l hora d oferir i confirmar un espai o un altre. Generalment, faig una selecció minuciosa entre l àmplia oferta de càterings que hi ha, segons els serveis que donen, la relació qualitat-preu dels seus productes i la cartera de clients que han confiat, i confien, en la seva professionalitat . Després d aquest estudi, Espinar diu que es tanquen acords finals fixes mensuals o anuals, segons la relació que es tingui amb dites empreses. Els acords també es poden fer a través de pagaments per esdeveniment realitzat conjuntament, que poden ser, per exemple, d un import fix al mes per la comercialització dels seus serveis en els espais que gestiono . Per a la gestora d'Espiral Spaces, el creixement de l'activitat del càtering i de les empreses i proveïdors vinculats seguirà els propers anys, tot i que s assistirà a canvis: Si bé en els darrers temps hi ha hagut una explosió de noves agències intermediàries, només aquelles que s'especialitzin, sàpiguen diferenciar-se i tenir ben clars els seus objectius i clients tipus seran les que podran sobreviure en un sector on la competència cada dia és més gran , conclou.

 

Image gallery

Entrevista Espiral Spaces Revista VINCLES-CAMBRA DE COMERÇ

Espiral Spaces